DNA: AVERI SECHESTRATE ȘI DECĂZUȚI DIN FUNCȚIE CHEIE, NEGOE ȘI VIȘAN

Parcă a sunat ceasul, dar nu la fix, ci la și jumate. Domnul  Vișan, cît și domnul Negoe, au reușit să aducă DNA-ul, mai exact la Primărie, apoi cu lacrimi în ochi, au văzut cum averile lor de zeci de milioane, rămîn sub sechestru.

Precizez că Vișan, împreună cu camaradul lui, atâta au vîslit și au vîslit pe uscat în lung și-n lat, sub nasul Primarului, de parcă nu ar fi fost de ajuns cele spuse, ei doi s-au gîndit că ar fi mai bine, să mai dea o tură, dar de data asta au dat nas în nas cu procurorii DNA.

De cînd domnul Primar, a ajuns la căpătâiul mesei, nu mai ții cont, dai cu semnătura și ștampila, cam pe la toate căpătîiele, i-ai scăpat pe cei doi din Primărie, uite ce-au făcut. Și- au făcut grade mari, relații prin Procuratură. Cum Koveși, a plecat, procurorii nu cred că-i vor ierta. Sper, să nu intre în barcă procurorului Portocală, că atunci e bai România. Oricum, poate vor vedea și ei ce înseamnă, omul de rînd și sărac.

Negoe și Vișan, suspendați din funcții

 Au fost trimiși în judecată de DNA, iar acum vor fi suspendați de primar. Este cazul a doi angajați din Primăria Petroșani, ambii cu funcții de conducere.

”Conform legii, ei vor fi suspendați din funcție pe perioada desfășurării procesului. Avem oameni în structura aparatului care îndeplinesc condițiile pentru a fi puși pe aceste funcții în această perioadă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

APIA s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 954.155 lei iar asociația composesorală cu suma de 11.683.962 lei. În cadrul acestui dosar, averile lui Adrian Negoe și Daniel Vișan sunt sub sechestru. Măsura a fost instituită de procurorii anticorupție și menținută de instanță.

gddhd.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *