Din cauza sărăciei, am doar 3 clase, împreună cu familia mea, supraviețuim din alocația copilului de 200 lei lună

  •  
  •  
  •  

Datorită sărăciei, nu am reușit să merg la școală, din nefericire am doar 3 clase, un copil minor, concubina mea în maxim două săptămâni, îmi va mai aduce un copil pe lume.

Aș dori să lucrez, cu orice preț, numai să-mi pot întreține familia. Este regretabil, în secolul 21, să mori de foame, să supraviețuiești dintr-o alocație de mizerie, de 200 lei. Vreau să fac un apel, cu disperare către toți cetățenii, poate îmi va sări în cale, un patron, care îmi va înțelege situația și mă va ajuta. Să nu înțeleagă cineva, că cer milă, dar nu doresc nimănui să ajungă în pielea familiei mele. O spun, cu lacrimi în ochi, cu o rană în suflet, nu am bani să cumpăr lapte, să nu mai zic, că mi-aș fi dorit să îmi cumpăr niște haine.

Bărbatul ne-a declarat: Pe unde am căutat de lucru, mi-au cerut diplomă de studii, 8,10 clase, și eu am doar 3 clase. Am încercat la Primărie, la fabrica de pîine, în Petrila, la depozitul de gunoaie, la firma aia. Am lucrat la drumuri și poduri, amestecam material, dădeam, luăm 8 milioane/lună, era acum trei ani. S-au terminat lucrările și m-au dat afară. Viața îi foarte grea. Viitorul copiilor, îl văd greu, greu de tot. Dacă, ne m-ai dă și în drum. Nu am beneficiat, de o casă, niciodată. Muncesc, orice. Să aibă familia, un viitor mai bun. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *