Dezastru la granița dintre liceu și cimitir / VIDEO

  •  
  •  
  •  

Cum s-a vorbit, și se vorbește, cu atâta durere într-un final cimitirul va avea gard, pentru o zi din calendar. Un buchet gratis, un succes la alegeri, face orașul de râs, un cimitir neîngrijit în curând va ajunge, în sălile de învățământ Cum primarul este nepăsător, elevii pot lua lecții de anatomie.

Să nu uităm, să menționăm, așa a zis doamna directoare, și a promis că după sărbători, ne va pune niște documente la dispoziție, cu privire la sesizările, făcute către Primărie. Că le-ar fi lipsit, acel gard. Domnule primar, pentru cel plătește Primăria, pe domnul Hodoș? Cimitirul este impecabil, de curat de parcă, nu ar fi existat, sau poate așa s-au irosit bani de la buget, cu un pensionar.

Să nu uităm, să ne aducem aminte, de acel administrator zis, în din două cuvinte categoria grea, nu îi aparține. Promite și nu face, susține că nu are probe, într un cuvânt încearcă să pună lacăte, pe instituții de învățământ.  Nu aș vrea, să fiu obraznic, dar am o durere atât în suflet cât și pe creier, când văd ce se întâmplă în jur, se dorește din câte observ ca instituțiile de învățământ, să ajungă gunoaiele țării. Cum țara este ratată, tineretul va pleca afară, puterea economică, va scădea în două cuvinte România se va șterge, încet încet de pe hartă, amețitor oraș, zisul Petroșani, nu are, uși deschise.

Nu îmi dau seama, cei vinovați, de ce mint cu atâta nepăsare de ce nu vor să spună, lucrurilor pe nume, să îi arate pe cei vinovați cu degetul, și să nu își mai bată joc de instituțiile statului, tineretul să nu mai sufere de atâta trădare și umilință. Era să dau greș, domnul Primar, a îndrăznit să iasă pe micile ecrane, să spună în gura mare, se vor găsi bani la buget, va apărea gardul, într-un final cimitirul, nu va mai face parte din instituția de învățământ, să avem grijă totul este ca la carte, cum scrie în agendă.

Nu îmi dau seama, dar cred acest oraș, nu mai este cum era odată, folosiți aceeași strategie anuală. Ținând cont că este cel mai mare municipiu din Valea Jiului, unde sunt cei mai mulți bani alocați de Consiliul Județean, ar trebui să dați exemplu de primar bine că primarii de la sate, bine că primarul de la Lupeni, și mulți alții au reușit să vă dea lecții. 

Domnule Hodoș, la cât de mic este acel cimitir, nici măcar chitanță, de nu le mai tai prin cel tare cimitir, ce să mai spun. De aceea misery sau să vă întrebăm public, de ce nu există gard? Cred că la supărat și la dus pe acasă, și va fi folosit la îngrădit oile. Domnule Hodoș, dacă nu te ar încurca acele păsărele, poate ai fi ținut și tu cimitirul curat, dar vezi tu, cum pensia, zi, vine Primăria și te plătește de un păhărel.

Dacă ar face chetă, pesediștii în această campanie, oare veți reuși să cumpărați un gard? Ținând cont că paza e degeaba, la liceu se pot întâmpla multe Cum domnul Hodoș, nu prea numără coștiugeni, cresc buruienile. 

Să nu uităm aseara, fosta cantină. Ce se află în incinta liceului, este degradată, pune elevii în pericol să nu mai vorbim de multe altele. Ce se întâmplă în acea incintă. Oricum voi fi la curent, voi ține publicul la curent cu tot ce se întâmplă în Valea Jiului, la nivel de oraș. Reprezentanții Guvernului în județ unde sunteți ?

Consiliul Județean, voi nu participați, ar trebui făcută o chetă, strângeți bani, trebuie neapărat construit un gard, cei de la Garda de Mediu, câtă durere aveți în sac, acel cimitir este înconjurat de deșeuri menajere, voi nu vă faceți prezența în Valea Jiului? În prag de campanie nu vă e rușine ce se întâmplă în jurul vostru, vreți voturi pe 26, dar voi nu vedeți că lipsește acel gard bine, că cerșiți voturi în loc să îți faceți chetă.

Material in curs

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *