Datorită dosarului bombă, au început presiunile la adresa mea

Astăzi, am fost chemat la IPJ Hunedoara, la comanda Inspectoratului, și a marelui reporter de cancan. M-a aruncat martor într-un dosar de distrugere prin incendiere.

Au început audierile, întrebări dure, răspunsuri la obiect, posibil să fi fost vreun suspect, sau vreun criminal, dar într-un final, am ajuns un simplu martor, nici polițistul, nu a știut cu certitudine, de ce m-a chemat. Arăt faptul că eu, sunt parte vătămată, în mai multe dosare, dar precizez că nu s-a creat atâta panică, cât s-a creat în acest dosar, instrumentat de IPJ Hunedoara. 

Domnule Inspector, dacă credeți că doar viața prietenului dumneavoastră, este pusă în pericol, vă înșelați. Și eu am fost amenințat și sunt amenințat în continuare, de un așa zis, clan de interlopi. În urmă cu câteva zile, un tânăr, a spus public că-mi vă da foc familiei, dar astea nu le auziți, nu le vedeți, sau nu vreți să le auziți.

Nu înțeleg faptul, de ce dosarele în care, eu sunt parte vătămată, s-au pierdut prin birourile poliție, mai exact în sertare. Tot timpul polițistul îți transmite acest mesaj, “dacă, vă este pusă viața în pericol, depuneți reclamație în scris “. Încerc să înțeleg, aveți ceva personal cu mine, cum se vede, lucrurile merg pe favoruri.

Să revenim, “Am dat o declarație, fiind martor, dar degeaba am spus, ce am avut de spus, că nimic, nu se va schimba. Asta, nu înseamnă că, nu mai sunt amenințat, urmărit. Cum am fost amenințat, că mi se va da foc familiei, asta nu iar împiedica să o facă”. Orice, v-aș pune la dispoziție, voi nu știți să faceți altceva, decât să panicați Valea Jiului, cu dubele voastre, pline de mascați.

Să facem un raport, însoțit de o scurtă prezentare. Sunt cunoscute persoanele de polițiști, că ar fi certate cu legea, dar mesajul care ar fi trebuit să ajungă la urechile voastre, nu a ajuns. Consider că sunteți, neputincioși, un apel în gura mare. Ministerul Justiției, Poliția Română, unde sunteți, avem nevoie de sprijinul vostru.

Ar trebui trimis Corpul de Control, să vadă și ei cum se lucrează în dosarele polițiștilor, și cum se lucrează după cheremul.”Mi-a ajuns cuțitul la os, cum am fost umilit, lovit și amenințat de așa ziși interlopi, apoi plimbat în Secția de Poliție, cu finalitate, mai puteți reveni “.

Material in curs

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *