Daniela Luncan, dezamăgită de prestația domnilor de la APIA.

Dacă până în urmă cu un an de zile, nu a avut probleme, acum lucrurile s-au schimbat. De circa 8 luni de zile, nu a m-ai primit banii de la APIA.

Doamna Daniela Luncan, susține că este dusă cu vorba de către cei de la APIA. Prezentă, în emisiunea “Ora Adevărului”, moderată de domnul Câmpean Andrei, doamna declară, că din punctul ei de vedere, este în regulă, față de cerințele celor de la APIA.

Arătăm faptul, că pe parcursul emisiunii “Ora Adevărului”, l-am contactat pe domnul director, reprezentant APIA, dar a răspuns arogant că “ne aude dintr-o peșteră”. Totuși avem intenții bune, îl așteptăm săptămâna viitoare pe domnul director, într-o emisiune, poate vom reuși să punem punct acestui mister.

Poate aflăm, în platou față în față, cu neîndreptățitul, dacă va reuși să spună adevărul. “Eu vreau să vină, să măsoare la fața locului terenul, să îmi primesc banii care îi merit” Doamna supraviețuiește, dintr-o pensie de nimic, își întreține soțul, doamna este bolnavă, suferă de anumite afecțiuni, are o boală. ” Cum a fost posibil la unii să măsoare cu aparatul, iar la mine să măsoare cu drona ?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *