Cum arată orașul, după câteva mandate / VIDEO

În Municipiul Petroșani, în urmă cu câțiva ani de zile a existat un hotel, dar o dată cu trecerea timpului acel hotel a dispărut de pe hartă.

Încet, încet cum ați putut vedea sau dacă nu ați văzut veți vedea de acum încolo, ce este de folos va dispărea și alții vor apărea. În urmă cu câteva zile am prezentat acel bloc social, dar domnul Primar tot timpul are un răspuns bine pus la punct, „oamenii sunt de vină”. 

Domnule Primar dumneavoastră, credeți că oamenii sunt de vină, când îi implorați să vă dea voturi nu mai sunt de vină, că vă votează când promiteți în campanii ceea ce promiteți, este frumos. Bine că aveți contracte cu firmele struguri și mazăre și risipiți, (….).

Ați ieșit în fața televizorului după fiecare „bombă”, tot timpul ați încercat să vă apărați dar ați făcut altceva văzul tuturor, mai rău decât trebuia. Cetățeanul de rând trebuie să știe ce se întâmplă în acest oraș, pentru că datorită oamenilor dumneavoastră ați ajuns Primar, oamenii plătesc taxe și impozite iar primesc din partea Primăriei nimic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *