CULTURĂ OUTDOOR DE CANABIS, DESCOPERITĂ ÎN JUDEȚUL MEHEDINȚI

În urma a 8 percheziții efectuate pe raza județului Mehedinți, au fost descoperite o cultură outdoor de cannabis, ustensile folosite la întreţinereaşi recoltarea acesteia,  precum și muguri de canabis proaspăt culeşi.

La data de 7 octombrie a.c., poliţiştiiServiciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinţiîmpreună cu  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinţi au efectuat 8 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, la locațiile folosite de persoanele bănuite.

În urma activităților desfășurate, a fost descoperită o cultură outdoor de canabis, constituită din plante în diferite stadii de dezvoltare, cu înălţime de aproximativ 2,5 metri, împreună cu echipamentele necesare cultivării.

De asemenea, poliţiştii au ridicat muguri de canabis proaspăt culeşi, aflaţi în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum şi diferite ustensile folosite la întreţinereaşi recoltarea culturii.

Şapte persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, toate din judeţulMehedinţi, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinţi,în vederea cercetărilor. Cantitatea de substanţă vegetală a fost ridicată de la faţa locului şi va fi trimisă la un laborator specializat în vederea analizării.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşiriiinfracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi cultivare şideţinere de droguri de risc.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operațiuni Speciale a Poliției Române. La  acţiune au participat poliţişti din cadrul S.C.C.O. Mehedinţi și  B.C.C.O. Craiova,sprijiniţi de luptători S.A.S. – I.P.J.Mehedinţişi jandarmi din cadrul  I.J.J. Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *