Cu sprijinul Guvernului României, modernizarea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență va fi finalizată

Fondurile alocate Spitalului Județean de Urgență Deva de la Ministerul Sănătății a constituit principala temă a conferinței de presă susținută astăzi la Primăria Deva de Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă împreună cu Primarul Devei, Florin Oancea.

Guvernul României a trimis suma de 2,5 milioane lei Direcției de Sănătate Publică Hunedoara cu destinație concretă: finalizarea lucrărilor de investiții în cadrul Secției de Cardiologie a S.J.U. Deva.

 

 Alocarea acestor fonduri a fost posibilă atât în urma solicitărilor comune ale Prefectului județului Hunedoara și ale Primarului Devei cât și a întâlnirilor oficiale cu factori de decizie din Ministerul Sănătății. Pentru Prefectul județului, asigurarea pentru toți hunedoreni a serviciilor spitalicești la standarde normale este un obiectiv important al activității. În acest sens, Vasilică Potecă a mulțumit Primarului Devei pentru alocarea, cu aprobarea Consiliului Local, a unor sume importante din bugetul local pentru dotarea cu aparatura a Spitalului Județean de Urgență, altele decât cele alocate de Guvernul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *