CU LACRIMI ÎN OCHI! EU NU POT TRĂI DIN 305 LEI! O FAMILIE FORMATĂ DIN CINCI MEMBRI ÎȘI DUC TRAIUL ÎN CONDIȚII PRECARE

În acest material voi prezenta, un caz caritabil, cu lacrimi în ochi, lacrimile crocodilului, nepăsarea își spune cuvântul, hoția dă roade, sărăcia lasă urme.

În urmă cu câteva zile, am avut onoarea să cunosc o familie numeroasă. Această familie este compusă din cinci persoane, doi adulți și trei minori, supraviețuiesc dintr-o indemnizație de boier, în cuantum de 60 lei, și cred că cei de la handicap, au greșit cînd au eliberat acel cupon, în valoare de 60 lei. Nu o spun cu răutate, nu sunt criminalul subiectului, dar dacă comparăm acel cupon, acea indemnizație de handicap, cu un fluturaș de salar, sau cu o indemnizație a edilului ,te dă pe spate.

Cum este posibil, un om care are un rinichi, este cardiac, mai are și trei copii minori, în 2017, a trecut și printr-o situație deplorabilă, i-a luat casa foc. În schimb, primarul a tranșat problema, este locuință privată, și eu nu-mi permit să-i ajut. Arăt faptul că, primarul are o indemnizație nenorocită, dar cu multe zerouri în coadă, și nu își permite să ajute această familie.

Numai, în Valea Jiului, ai ocazia să vezi, asemenea familii umilite de autorități. Să nu mai vorbesc de cei de la Asistență Socială, care stau priponite prin birou, așteptând să le treacă luna Interesați-vă, și voi, ce salarii au cei de la Protecția Copilului și ce alocații de rahat au acești copii. Lîngă toate spuse, chinurile nu le dau pace. Trăim, în Deșertul Minciunilor și în Valea Plîngerii.

„Primarul, nu ne bagă în seamă. Am fost și la Asistența Socială. Am solicitat peste tot, la București, la Episcopia Devei, la Catedrală, trăim din alocație și pensia soțului, 252 lei alocații, și 60 lei pensie de handicap”, declară soția.

„Mă numesc Ciucur Ion, am primit promisiuni destule, fapte puține, cei de la Primărie, nu ne bagă în seamă, ne minte în față, n-are rost . Trăiesc din pensia asta de 60lei, vă arăt acum cuponul de pensie „, a declarat Ciucur Ion (soțul).

 Tot dumnealui, mai declară: „În casă plouă, ne încălzim cu un godin, în care băgăm cîrpe. Am 65 ani. Vedeți în ce hal e. Soția și-a pierdut ajutorul social, cînd s-a măritat cu mine, pentru că eu am 60 lei venit. Dormim cinci, într-un pat. Copii, nu au văzut carne, doar cartofi și fasole, cînd avem și asta. Eu sunt cardiac, cu un singur rinichi. E ceva dureros, felul în care trăiesc. ( A izbucnit în plâns, nota redacției).

” Dacă vor și au bunăvoință să mă ajute, indiferent „, declară capul familiei, cu durere în suflet. Familia are trei copii, respectiv, fata cea mare are 11 ani,  cea mică 6 ani, iar mesajul familiei, are doar 4 anișori. Azi, acești copii primesc, la masă doar cîteva ouă, pîine și ustură. Mama, acestor micuți, se numește Ciucur Elena Maria, domiciliată, în Municipiul Vulcan, strada Gheorghe Barițiu 17/2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *