Crescut în orfelinat, oferă tabere pentru copiii defavorizați

După ce a crescut prin diferite orfelinate din Bucureşti, Alberto s-a gândit să ofere o tabără pe Litoral unor copii care nu au văzut niciodată marea. Demersul lui a determinat mai mulți oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii. Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația News24agd pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă.

În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copiii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Eforie Sud din Constanţa.

Cu această ocazie, preşedintele AsociaţieiNews24agd, Guia Alberto, ne-a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate.

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea asociaţiei este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile.

Tabăra de vară pentru copii face parte din campania “Daruieste din suflet pentru un suflet nevinovat” .Cei care vor să ajute, pot contacta Asociaţia News24agd la numerele de telefon: 0764.309.657  sau pe pagina de Facebook al preşedintelui asociației,Gruia Alberto Daniel .

Sau poti face donatia direct in contul al Asociaţia News24agd: RO98BTRLRONCRT0375617201 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *