Costache Aurel, “la locuința mamei mele au dat spargerea, au furat un cazan de țuică, un transformator de sudură”/ VIDEO

Vă arătăm radiografia cartierului Colonie, poate credeați că noi avem o problemă cu hoții și vrem să alertăm Poliția. De fiecare dată am prezentat realitatea crudă, am avut imagini, documente și fotografii de unde au avut loc evenimentele nefericite.

Acum vrem să prezentăm un caz, dacă în urmă cu ceva timp, hoții au intrat peste un mort în casă și l-au furat, acum au intrat peste o femeie de 88 de ani. “În cartierul Colonie nu vezi Poliție nici Jandarmerie”, spun unele persoane. Pe strada Aradului a avut două furturi, acele furturi au fost date la comandă cu informații din interior.

“La locuința mamei mele în Colonie pe strada Aradului. Au intrat hoții și au spart magaziile unde au furat. Un cazan de țuică, un transformator de sudură, o drujbă, o trusă de chei înșelate și încă nu am găsit alte obiecte ce lipsesc, dar voi găsi”, spune Costache Aurel.

“Mama mea este în vârstă, are 88 de ani și nici nu aude foarte bine. Spre norocul ei, este bine că a dormit, nu ia văzut și nu ai auzit. Este și bolnavă cu inima ………. Deci, era posibil să facă infarct”, mai spune Costache Aurel.

Noi vrem să întrebăm Poliția public și trebuie să ne răspundă la următoarele aspecte, bineînțeles dacă vor. “Ce au căutat hoții la acel individ în curte, ținând cont că și el se ocupă cu furturi. Dacă vă uitați bine pe imagini, este simplu și ușor de identificat și de înțeles, hoții au mers la vecinii hoțului“. Puteți observa cum iasă hoții din curtea hoțului, Poliția încă mai așteaptă.

“Dacă îndrăznești să mergi la Poliție să oferi informații ești tratat cu indiferență”, spun anumite persoane. Asta se întâmplă pentru că credem noi că și unii polițiști au dreptul lor…

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *