Controale la toate Minele, din Valea Jiului, din partea Companiei

Circ în toată regula cu privire la minele din Valea Jiului, cineva încasează o pensie frumoasă, dar a îndrăznit să convoace controale.

De data asta a început controlul la Mina Livezeni și a luat sfârșit la Mina Vulcan. Veți putea citi câteva citate, dar persoanele care au oferit informații, vor să stea sub anonimat deoarece persoanele lucrează în companie. Se tot vorbește de un domn împărat, cu o pensie frumoasă, care face legea printre mineri.

“Pot să vă spun eu, niște informații așa scurte: a fost un control de la Companie, cu pontaje, dacă oamenii sunt la muncă, și ieri a fost și la mine, și la Vulcan și la Livezeni în același timp. S-au făcut două echipe, de la Companie și de la Resurse Umane și au venit în control și să verifice, foarte frumos, la mine nu au fost probleme, nici la Vulcan, nu cred că au fost, doar că și-au ales ziua nepotrivită, atâta timp cât tichetele la mineri, nu s-au dat, s-ar putea ca și plățile să fie întârziate, de aia sau supărat și bineînțeles că acolo a și mers ca șef al grupului, sau cum să spun, domnul…, îi pensionar, reangajat. Pentru că toate controalele care sau început, și sau făcut vreodată, s-a început cu Livezeniul, niciodată cu Lonea, niciodată cu Lupeniul.

Ieri într-adevăr s-a făcut și la Vulcan, în același timp cu Livezeniul, dar până acum toate controalele, care s-au făcut, s-a început cu Livezeniul”, a declarat o sursă de încredere, pentru NewsVj, care a dorit să rămână, sub protecția anonimatului.

Care nu îl cunoaște pe Bârzan, ce a ieșit la pensie și provoacă întotdeauna, scandal în curând veți afla, cine a vrut să îl bată la Mina Vulcan. Și-a băgat coada între picioare, a luat-o la fugă, că riscă să fie bătut. Vom demara o anchetă jurnalistică, cu privire la domnul pensionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *