CONFRUNTĂRI DUBIOASE: ADELA JULIETA, SE CONFRUNTĂ CU MINCIUNILE ZISE DE FLORIN

Încet, încet cu pași mărunți, dar reali, încep să înțeleg. Doamna zice că a fost sărutată cu forța, dînsul zice că a întreținut relații în timpul serviciului.

Acest disconfort s-a creat, mai exact la EM Livezeni, mai exact la doamna în baracă, în postul dînsei. Cum poți să spui, că ai fost sărutată, apoi revii și spui că ai fost forțată.

Cum se aude, și se vede la aceea firmă, dragostea îi pe val, chiar sub ochii șefilor, de parcă n-ar fi fost de ajuns în doi. De asemenea, este de neevitat, chiar cum s-a și întâmplat, au avut regizor, și cameraman. Era să comit o greșeală, poate se vor face licitații pentru filmuleț.

„În primul rând, țin să vă anunț că eu nu am nici o legătură cu dînsul, dar faptul este că a încercat dînsul o dată să vină la mine în băracă, aicea am și martori, pe domnul Pădureanu, care este domnul șef de tură, a încercat băiatul să vină să mă sărute, și dimineață i-am spus la șefu. M-a sărutat cu forța da, și i-am spus că nu mai are ce să vină  la mine în obiectiv, și la domnul Pădureanu i-am zis, și la domnul Tița, și la doamna Tița, i-am spus că nu mai are băiatul ăla  ce să caute, la mine în obiectiv, or zis că vor lua măsuri și băiatul nu a mai venit, și io mă gîndesc la faptul că este o răzbunare din partea la băiețaș, ținând cont de faptul că el vine la muncă, trebuie să-ți vezi de muncă, nu de tîmpenii. Nu am avut, chiar de loc nici o aventură. Doar acel sărut,nimic mai mult, doar atît. I-am zis la domnul Pădureanu, la șeful de obiectiv, domnule vă rog să nu îl mai lăsați pe Florin, să vină să stea la mine în obiectiv, decât în momentul în care este vreo problemă. Sincer, eu cred că băiatul are ceva probleme. El vroia cumva, să se răzbune pe doamna T. Sau voia să-i facă, pur și simplu un rău la șefă  sau la șef, nu pot să-mi dau seama, și de aia zice, m-am dus, m-am culcat cu ea, dar cu cine s-a culcat, cu mine în nici un caz. Păi tocmai că, nu să culcat cu mine. Mă numesc.” A spus Adela Julieta.

Din informațiile pe care le-am obținut, tînara domniță și la firma la care a lucrat înainte, tot același comportament la avut, adică și-a iubit colegii.

“Da, tu știi de ce am făcut, io, am făcut în ambiția lui T. De aia m-am și dus, m-am culcat cu ea, ea chiar dacă nu recunoaște nu-mi pasă, de aia am și făcut chestia asta că să o am la mînă, să nu poată să mă mintă ea, să dea mai multe din gură, și dacă chiar vrea cu adevărat, o să vin la Livezeni, o cheamăm, și pe ea și ne punem toți de față. M-am culcat io cu tine, ce, în timpul serviciului. Tipa aia, o băgat la ziar, uite cum se culcă colegii, între ei, în loc să păzească fierul, da nu ne facem noi probleme după aia. “ a precizat Florin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *