Conflict de interese între omul de afaceri, la Brădet și Primar

Domnul cu brădetul, își dorește să își aducă mai mulți bani la buget prin multe alte mijloace. Iar domnul de la Primărie îl împiedică ca de fiecare dată, și nu pentru că ar face intenționat, și doar pentru faptul că e frică că l-ar putea “intrece”

Până aici, ați aflat câte ceva despre ei, dar de aici încolo veți afla altceva. Unul dintre ei are angajați la negru, are o hală, deține combinații în dealul brădetului și multe altele. Să povestim și de Domnul prea (…..) care are firmele casei și nu ajută nici un cetățean, da cam așa sunt toate proiectele ajung pe mâna celor care îi sunt apropiați.

Dacă inspectorii ITM, ar avea curaj să își facă prezența pe la Brădet sau pe la Hala domnului Roșca, vor avea multe amenzi de dat dar cum și lor le este frică de domnul Roșca, pentru care gura mare, cu siguranță nimeni nu îi va face nimic. Mai multe persoane au reușit să spună să nu îl mai înghit pe domnul dictator, datorită faptului că nu se mai interesează de Petroșani.

Cum sa putut dar se întâmplat Primăria Municipiul Petroșani, a rămas fără buget, și nu din cauza domnului Roșca ci din cauză că dictatorul nu a reușit să își distribuie bănuții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *