Conducătorul auto, care a accidentat mortal un tânăr, pe șoseaua de centură a Municipiului Petroșani, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă

Un tragic accident rutier, a avut loc, în cursul acestei seri, pe șoseaua de centură, a Municipiului Petroșani. Accidentul despre, care vorbim, s-a soldat cu decesul unei persoane.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 35 de ani, care a trecut strada, printr-un loc nepermis, fără să se asigure. Neatenția, i-a fost fatală, el fiind lovit de o mașină, care circula regulamentar. În urma, traumatismelor suferite, au rezultat leziuni incomparabile cu viața. Accident mortal pe DN 66, în Municipiul Petroșani.

”La data de 11.07.2019, la ora 21:55 Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe șoseaua de centură DN66, un pieton a fost lovit de un autoturism. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că un bărbat in vârstă de 30 de ani din județul Gorj, in timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe șoseaua de tranzit a municipiului Petroșani, a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, care a traversat neregulamentar si prin loc nepermis, șoseaua de tranzit. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au comunicat reprezentanții IPJ Hunedoara.
VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *