COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ GORJ / VIDEO

De la începerea procesului de votare până în acest moment au fost înregistrate 3 sesizări cu privire la contravenții electorale, iar în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale conform Legii nr.208/2015. Nu au fost sesizate infracțiuni care au legătură cu procesul electoral.

În ceea ce privește persoanele aflate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, 5 dintre acestea au depus cerere pentru a vota la aceste alegeri, toate votând până la acest moment. Doresc să reamintesc că, pentru ziua de astăzi, la nivelul județului Gorj au fost mobilizați peste 500 de angajați pentru misiunile specifice procesului electoral.

Colegii noștri sunt în continuare la datorie pentru a se asigura că procesul de vot se vor desfășura, ca și până acum, în condiții de siguranță. După încheierea votului, efectivele MAI vor rămâne în dispozitiv pentru a asigura protecția transportului către Birourile Electorale Județene a buletinelor de vot și a celorlalte materiale rezultate în urma votării.

Doresc să subliniez că, din punct de vedere al ordinii publice, pe parcursul votului, nu au fost înregistrate incidente, fapt pentru care dorim să mulțumim atât cetățenilor și competitorilor electorali, cât și colegilor noștri care au vegheat la respectarea legii.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *