Comșa Ion, sancționat de Poliția Locală, a făcut un scandal într-o instituție publică

Dacă dăm puțin timpul înapoi, marele om de afaceri sub denumirea “țăpar”. Astăzi a fost amendat de Poliția Locală a municipiului Petroșani. A fost amendat datorită faptului că în Primăria Municipiului Petroșani,  a creat un scandal monstru.

“Ma înjurat de familie, a încercat să mă lovească dar a intervenit doamna de la Poliția Locală. Știu că este un guraliv și creează numai probleme, nu credeam că voi fi apostrofat de un individ într-o instituție publică”. Domnul din imagini după cum se vede este cam obosit, dar în schimb înjură a rămas la vechiul obicei.

Potrivit unor surse, “domnul va fi sancționat contravențional”, Dacă dăm timpul înapoi, a crea multe probleme în municipiul Petroșani. O anchetă jurnalistică în urmă cu ceva timp a scos la suprafață multe nereguli cu privire la activitatea domnului.

A ajuns un biet taximetrist după ce și-a bătut joc de taximetriști, barul nu mai are dispecerat avea și are chiar în căminul de la Universitatea Petroșani. Problemele se țin lanț. Vom reveni cu noi informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *