Claudia: Solicită Judecătoriei, Ordin de Protecție

O tânără, a apelat la redacția noastră, să-i mediatizăm cazul. O poveste zbuciumată, pe scurt vom intra în subiect.

În România, mai mereu, pumnul sau piciorul este ultimul cuvânt. Ăsta nu ar fi primul, sau ultimul caz, unde o victimă cere sprijinul Judecătoriei. Precizez, că a avut Ordin de Protecție, din partea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, dar de scurtă durată.

Sperăm, de această dată să se ia măsuri împotriva agresorului, victima a mai precizat că a depus nenumărate plângeri la Poliție, dar eu nu știu exact, ce sa întîmplat în acele dosare. Cert este, nu ai dreptul să ameninți sau să lovești.

Legea pedepsește, astea se numesc infracțiuni. Agresorul, la care se face referire, a fost internat la Spitalul de Urgență Petroșani, mai exact la secția Psihiatrie. A consuma alcool, aia nu te disculpă, de a nu fi certat de organele legii.

Nu zice, nimeni că nu ai voie să consumi alcool, dar aia nu înseamnă că trebuie să îți bei mințile, să te duci acasă, să-ți calomniezi consoarta, să o lovești. Din cauza, consumului de alcool sau a păcănelelor s-au destrămat multe familii. La noi, nu se mai respectă legea, de aceea se întâmplă, ce se întîmplă.

“Pentru amenințările cu moartea, m-a amenințat că mă omoară, că lasă familia în doliu, Piri Iosif Alexandru. Am stat 6 luni. Multe certuri, înjurături, a sărit la mine, m-a prins de gât. A venit la ușă la mine, că să se împace să-i deschid,  că vrea să bea o cafea cu mine, eu cum am m-ai fost înainte la Poliție, i-am spus că, nu m-ai vreau să am de-a face cu el. E violent, și să mă lase în pace, și să-și vadă de viața lui. Păi a cerut, la Psihiatrie, a zis că-și taie venele, nu m-ai vreasă trăiască, nu are unde dormi. Păi, din pensia mea, și ce m-ai aducea, el puțin, să zic 100 lei, dacă îmi dădea din bani, restul banilor, cum să zic, și-a cumpărat bicicletă, și și-a luat material. Mă numesc, Claudia.”, a declarat pentru NEWS VJ.ro,  doamna Claudia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *