CJ Hunedoara, te supui rămâi, nu o faci, ești dat afară

  •  
  •  
  •  

Consiliul Județean Hunedoara, locul unde se impune tăcerea, dar se pare că se fac abuzuri. Unii, s-au luptat pentru dreptate și au câștigat, alții au tăcut, și tot au dat de necaz.

A fi loial, pentru conducerea CJ Hunedoara, înseamnă să fii supus. Semnezi, fără a pune întrebări. Ești pus, să semnezi înaintea lor. Astfel, dacă e vorba că ai semnat, ceva ce nu era chiar în regulă, vei răspunde împreună cu ei. 

Hilar, de noaptea minții, sau cum vreți să-i spuneți, o doamnă, ce a reușit să ocupe un post în CJ Hunedoara, prin concurs, peste noapte, s-a trezit, fără post în organigramă. Dar, această doamnă, nu s-a descurajat, nu s-a lăsat învinsă, de conducerea CJ Hunedoara, și s-a reîntors la muncă, pe postul pe care, nu s-a regăsit.

Au trecut doar două zile, cerneala nu s-a uscat, de când un angajat al Consiliului Județean Hunedoara a reușit să spună STOP acestei grupări ale Dumnezeilor. Cum? Curtea de Apel Alba a decis, definitiv, suspendarea deciziei prin care noua organigramă a administrației județene din Hunedoara a fost modificată. Organigramă modificată pentru a scoate din echipă tot ce se opunea ”intereselor alor noștri”. Adică a oricărui extraterestru rătăcit prin instituția statului. Cu alte cuvinte au franjurat o organigramă funcțională pentru a elimina un incomod. Au modificat o structura a unei instituții de căpătâi pentru întreg județul numai pentru a putea să-și poată desăvârși planul managerial. Au desființat Direcția Tehnică. Totul cu acordul / avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Extraterestrul pentru care s-a depus atâta efort, atâta activitate inutilă și sancționată de judecători este Carmen Guran – director tehnic al CJ Hunedoara.

Iadul pe Pământ
Nu pleci singur, te dau ei afară. Aceasta este rețeta pe care o aplică.Tactica de lucru este una cunoscută și mulți hunedoreni se regăsesc în această regie. Prima fază presupune tatonarea – perioada în care încearcă să te antreneze pentru a fi maleabil, a le deveni partener. În traducere liberă ”supus”: semnezi tot, nu pui întrebări, fiindcă funcționarul pune în aplicare decizia ”legislativă”. La nivel de Consiliul Județean, legea adoptată de consilierii județeni trebuie pusă în aplicare de echipa de execuție – aparatul administrației. Doar că echipa Dumnezeilor nu respectă decât aparența de legalitate pe care o tot vehiculează, în semn de intimidare și descurajare a celor neîndreptățiți. Orice decizie pentru aplicarea hotărârilor luate de consilierii județeni se dă în scris aparatului tehnic. Și funcționarul execută. Dumnezeii Hunedoarei nu dau niciodată ”ordine în scris” pentru că nu-și asumă să urce singuri scările Parchetelor. Însă, angajații CJ Hunedoara cunosc bine drumul acesta. L-au bătătorit. Inclusiv spre DNA. De ce? S-au supus unor ordine verbale.

A doua etapă înseamnă perioada amenințărilor. De orice formă. De la cele subliminale, la cele brutale și până la cele prin care îți este amenințată viața. Și aici nu mă refer la asigurarea locului de muncă, ci la integritatea fizică. De maniera, ”s-ar putea să dea o mașină peste tine”. Sursa: gdhd.ro Deci, este esențial, ca în viață, chiar dacă trebuie să luptăm pentru dreptul nostru, trebuie să o facem. Să avem curaj, și credința că vom reuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *