Cine hărțuiește transportatorii de lemne? Garda Forestieră spune că sunt avize.

Mai nou persoanele ce transportă masă lemnoasă sunt hărțuiți în mod repetat, în contextul în care au avize. Polițiștii verifică pe cei care transportă lemne și constată că sunt avize, oare care sunt intențiile? Cei care transportă masă lemnoasă au devenit ținta rețelelor de socializare.

“Mai nou polițiștii și cei de la 112, au devenit dispecerat propriu”, potrivit imaginilor apărute în spațiul public. Se aruncă cu noroi în reprezentanții gărzii forestiere, există vreun interes la mijloc sau cineva a comandat această denigrare ? În mod repetat polițiștii cât și reprezentanții gărzii forestiere, au dovedit că cei care transportau masă lemnoasă aveau aviz.

Pentru o mai bună informare, noi am solicitat în scris să ne comunice despre acele transporte, unde se vorbește că nu există avize și polițiștii nu vor să își facă datoria. Instituțiile ce au fost înștiințate de noi, au în lucru mai multe adrese și așteptăm răspunsurile.

“Să existe persoane care se folosesc de cuvântul mass-media, nu pot înțelege, de ce ajung unele persoane să fi acuzate fără probe”, noi ne întrebăm, acei zis ziariști de ce nu sunt verificați de autorități ? O mână rea intenționată posibil să fie implicată.

Din glumă sau adevăr, avizul există !! Reprezentanții gărzii forestiere Timișoara au răspuns tot timpul solicitărilor, “discutăm despre transparență totală”. Mai nou instituțiile statului se ceartă în “rapoarte și orgolii”. Tot ne întrebăm, de ce unii ziariști fac presiuni la adresa instituțiilor ale statului.

Au existat și persoane ce au transportat masă lemnoasă fără aviz, dar după noul Cod silvic nu cred că cineva mai riscă așa ceva. Dacă nu ai aviz pe masă lemnoasă riști să rămâi fără mașină și te alegi cu dosar penal. Credem că există persoane ceare își fac publicitate și ratting pe seama oamenilor cinstiți, ori ce minune ține câteva zile, noi ținem subiectul aproape.

Să prezentăm poziția celor de la Garda Forestieră Timișoara.

Daca ati fost martorul unui eveniment in viata de zi cu zi, va invitam sa ne trimiteti filmari, foto si descrieri. E-mail: stiri@newsvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *