CINCI PERSOANE REȚINUTE PENTRU TRAFIC DE DROGURI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş, cercetează cinci bărbaţi bănuiţi de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

????????????????????????????????????

La data de 3 decembrie a.c., poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la locațiile folosite de membrii unei grupări infracționale.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite aproximativ 1.000 de grame de muguri de cannabis,750 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame substanțe cu efect psihoactiv, 20 de grame de cocaină, 10 grame ciuperci halucinogene, 71 de comprimate de ecstasy, o armă cu aer comprimat, 7 telefoane mobile, 34.500 de lei și 450 de euro.

????????????????????????????????????

În urma administrării probatoriului, la data de 3 decembrie a.c., faţă de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, toţi din municipiul Târgu-Mureş, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La  acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *