CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

9 kilograme de cannabis au fost ridicate de polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a două percheziții.  

Timp de aproximativ două luni, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au investigat activitatea unui grup infracțional specializat în distribuirea în București a drogurilor de risc (zeci de kilograme). 

Operațiunea a fost finalizată la data de 25 noiembrie 2019, când polițiștii antidrog au depistat în flagrant delict, pe raza sectorului 5 din București, un bărbat, de 30 de ani,în timp ce tranzacționa 2 kilograme de cannabis.

În continuarea activităților procedurale, au fost efectuate două percheziții simultane la locuințele persoanelor bănuite, fiind ridicate 7 kilograme de cannabis, 57.985 de euro, 150.800 de lei, 100 de dolari, un autoturism în valoare de 15.000 de euro și un cântar electronic de precizie.

Cel în cauză a fost condus pentru audieri procurorului D.I.I.C.OT. – Structura Centrală care au dispus reținerea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *