Cati bani se arunca pe geam oare ?

  •  
  •  
  •  

In Valea Jiului exista multe antene montate pe diferite blocuri, pana aici e totul bine si frumos dar lipseste virgula, cand intreaba un locatar din bloc pe administrator unde sunt banii ce ii incasezi lunar nene , acolo deja apar problemele si scandalurile.

Pai cam asa sta treaba: o companie ce vrea sa-si amplaseze antena pe bloc ia legatura cu cine e administrator , incheie un contract intre el si acea firma. Dupa ce este un contract semnat intre acea firma si administrator putem sa-i dam bice si suna acm asa: bani risipiti, buzunare sparte ,facturi lipas, trgem linie. Unde sunt banii ce iai incasat de pe acea antena care e pe bloc, cum stiu locatarii din acei bani trebe intretinut blocul ?

Povesti clatinate si bani risipiti, chitante eronate, asta e Romania, ceva de genul cred se intampla in toata tara nu e ceva nou . Situatia cam asa arata, exista un contract intre o firma ce a montat o antena pe bloc dar acea persoana a cerut semnaturi de la vecini care acei vecini au vrut sa-l reprezinte si sa investeasca acei bani in acel bloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *