Casa Pensionarilor a fost prădată de hoți. Telefoane, aur și haine scumpe.

Nu a trecut mult timp ! Casa Pensionarilor a fost ținta hoților, seiful a fost dat pierdut, iar acum discutăm despre aur, telefoane și haine scumpe. Unul doarme la pușcărie, alții se distrează în libertate. „Dacă nu furi îți pleacă nevasta de acasă„.

Cei care au fost complice ? Drujbele „plecate„, acum discutăm despre haine și aur. Poliția Municipiului Petroșani este „paza praznicului,” ci nu a hoților. Nu au locuri de muncă, dar și-au cumpărat, mașini, aur, haine și încălțăminte.

Oficial, venitul în casă este o alocație, dar neoficial. „Mâna întinsă și gura închisă„. De aici puteți trage concluzii. Polițiștii dorm în pantalonii statului.

Sora doamnei ce a cumpărat aur, a rămas gravidă, minoră, lipsea de la școală, copilul a ajuns în centrul de plasament. Minora și-a dat copilul la Protecția Copilului. În exclusivitate veți afla despre cine este vorba. Protecția Copilului Deva, a căutat-o pe sora mai mare acasă, pe str. Dacia bl, K1.

Persoana ce astăzi și-a cumpărat aur și telefon din banii „veniți„. Mai are un copil dintr-o altă relație, dar cine îl îngrijește ? Faci copil și nu-l îngrijești, mai rău, umbli după bani. Da, acel copil este la bunici, la părinții tatălui. Da tata copilului a murit, apoi fata și-a găsit alt iubit.

Unu intră pe ușă, altul iasă pe geam, știți voi ăștia, așa este în cartierul Colonie. Ochii dulci în ochi se uită ! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *