Care sunt persoanele ce se ocupă cu migranți? Cartierul minunilor.

De această dată Poliția îi are în vizor pe cei care se ocupă cu “migranți”, potrivit unor surse din lumea rea. Persoanele ce se ocupă cu “migranți, locuiesc în cartierul Colonie”, acele persoane au mai fost implicate și în alte dosare, dar credem că au scăpat.

“Persoanele ce sunt implicate în dosarul migranți, fac parte din scandalagii Coloniei. Au fost implicați în mai multe dosare, dar tot timpul au scăpat. Poliția îi știe se chinuie să îi prindă, dovadă de responsabilitate”. Nu vrem să prezentăm persoanele cu nume și prenume, pentru a nu strica ancheta polițiștilor. 

În acest cartier se întâmplă multe, începând de la droguri și până la prostituție să nu mai vorbim de acte de vandalism și case sparte. Asta înseamnă să fii polițist, să îți faci datoria doar din birou, “în cel mai rău caz, arunci dosarele în dulap și lași să se adune praful și apoi pleacă clasare”. Bineînțeles, ultima spiță, “domnul procuror”!! M-ai nou Poliția are nevoie de date de la tine și informații, asta înseamnă că Poliția nu mai are oameni care să umbli pe teren și să strângă probe.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *