CARAVANA VACCINĂRII – Comuna Crișcior

O nouă acțiune de vaccinare, desfășurată în cadrul campaniei de vaccinare în zonele rurale hunedorene, a avut loc astăzi în comuna Crișcior din nordul județului Hunedoara. Aproape 100 de locuitori ai comunei, printre care și primarul Ovidiu Furdui, s-au vaccinat împotriva „COVID 19” cu dozele 1, 2 sau 3 din vaccinul Pfizer și cu prima doză a vaccinului Johnson&Johnson.

Prefectul Călin Petru Marian, în urma inițiativei căruia a fost începută în urmă cu câteva luni campania de vaccinare în zonele rurale ale județului Hunedoara, s-a aflat împreună cu deputatul PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, alături de echipa medicală și de organizatori: DSP Hunedoara și autoritățile locale din comuna Crișcior.

Sper ca o mare parte a locuitorilor din satele hunedorene să ia decizia de a se vaccina. Suntem pe un loc fruntaș la nivel de țară, în privința vaccinării populației de la sate, dar nu ne vom opri! Echipele medicale de vaccinare vor fi prezente și în următoarele săptămâni în comunele din județul nostru. Le stăm la dispoziție tuturor celor care doresc să se vaccineze, astfel vom reuși să facem pași importanți în lupta cu pandemia și să revenim cât mai curând la o viață normală.” a declarat prefectul Călin Petru Marian.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *