CALIFICAREEEEEEEEEE!!!!!!!!ROMÂNIA U21 – ȚARA GALILOR U21 2-0 Tricolorii merg 99,99 % la EURO 2019

  •  
  •  
  •  

România U21 merge la Euro 2019. Victoria de azi, 2-0 cu Tara Galilor , ne-a adus în proporţie de 99,99% la turneul final de anul viitor. Avem nevoie de un egal, pe teren propriu, contra codaşei Liechtenstein, marţea viitoare, la Ploieşti.

Naţionala lui Rădoi a trecut cu bine de examenul „Portugalia”, luna trecută, astfel că în ultimele două meciuri din grupa a 8-a avea nevoie să obţină patru puncte. Victoria de la Cluj, cu Ţara Galilor, ne duce la Euro 2019, doar o minune putând să stea între Man&Co şi biletele de calificare.

Asta pentru că în ultima partidă, ce urmează să se joace la Ploieşti, tricolorii mici au nevoie de un egal. Iar adversarul e Liechtenstein, care tocmai a pierdut pe teren propriu, scor 0-9, cu Portugalia. În cele 9 partide de până acum, micuţa naţională are o linie de clasament de 0 victorii – 0 egaluri – 9 înfrângeri. Iar golaverajul spune tot despre diferenţa dintre Liechtenstein şi celelalte echipe din grupă: 2-38.

In acest context, după o pauză de 20 de ani, România va merge sigur la Euro, unde avem şanse să facem o figură frumoasă. Rădoi îi aşază excelent pe tricolorii mici în teren, îi motivează perfect, iar generaţia lui Ianis Hagi, Coman sau Man pare mult mai talentată şi mai serioasă decât precedentele.

Dennis Man minutul 55 si George Puscas min 77 sunt cei 2 jucatorii ai România U21 care au inscris pentru echipa noastra si ne-au facut fericiti in aceasta seara pe noi toti romanii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *