Bucurie în Mișcare Deva.

Un eveniment care a adus mii de iubitori ai mișcării împreună! 19-20 mai 2018, Deva

Între 19-20 mai 2018, Asociația 11even în parteneriat cu Alexandra Marcu- Club Evoluții Deva și Primăria Municipiului Deva, a organizat o nouă ediție a festivalului “Bucurie în Mișcare”.

La Deva, evenimentul s-a remarcat prin numeroasele activitati promovate, numarul de entitati sportive implicate si diversitatea actiunilor. In orasul de la baza cetatii a fost prezenta si echipa de la Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului, impreuna cu dinozaurul Zalmi, vedeta festivalului, care a provocat copiii sa parcurga o calatorie in timp.

Evenimentul din acest an a fost organizat împreună cu o serie de susținători ai mișcării din Deva, ong-uri și cluburi sportive și a beneficiat de implicarea unei echipe de 30 de voluntari. Organizatorii estimeaza ca peste 2500 de persoane au intrat in contact cu spațiile din cadrul evenimentului, în cele 2 zile.

“Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Mesajul îndemn de anul acesta este chiar “Alege mișcarea azi”, iar prin ceea ce integrăm în cadrul proiectului nostru, încercăm să inspirăm copiii și tinerii ca în mod regulat să își creeze oportunități de mișcare care să le aducă bucurie”, declară Paula Șipoș, coordonator național al programului.

Programul continuă până în 10 iunie, după următoarea agendă:
26-27 mai
Galați, Grădina Publică
Slatina, Esplanadă
1-2 iunie
Craiova, Piața Mihai Viteazu
Ploiești, Sala Sporturilor Olimpia
9-10 iunie
Arad, Parcul Europa
Bacău, Piața Tricolorului

Participarea în cadrul evenimentelor Bucurie în Mișcare este gratuită. Programul este susținut la nivel național de Kaufland România.

Despre programul “Bucurie în Mișcare” România
Construim comunități mai puternice, mai sănătoase, mai fericite
Comunitățile care participă la sport și recreere dezvoltă legături sociale puternice, sunt locuri mai sigure și oamenii care trăiesc în ele sunt, în general, mai sănătoși și mai fericiți decât comunitățile în care activitatea fizică nu este o prioritate.

Doar la ediția din 2017 a programului nostru, peste 50.000 de copii, părinţi şi bunici au participat la cele 1.500 de activități în aer liber desfășurate în 16 orașe cu sprijinul a peste 1000 de voluntari.

Noi considerăm că puterea mișcării și a sportului, a recreerii, poate schimba vieți și aduce comunități împreună. Sperăm să vă avem alături pentru a ne asigura că mișcarea, sportul și recreerea la nivel local cresc și se dezvoltă. A avea o națiune activă este important, deoarece oferă beneficii uriașe societății în care trăim și miilor de participanți, voluntari și spectatori ai evenimentelor care implică mișcare și bucurie.

Urmăriți-ne pe www.bucurieinmiscare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *