Bosnia – Numai ce a scăpat, de la pușcărie, a intrat peste ginerele lui în casă, înarmat cu un pistol. A început să lovească, în stânga și-n dreapta – VIDEO

  •  
  •  
  •  

Bosnia – Numai ce a scăpat, de la pușcărie, a intrat peste ginerele lui în casă, înarmat cu un pistol. A început să lovească, în stânga și-n dreapta

În cursul serii de 27.04.2019, polițiștii petroșeneni, au fost alertați printr-un apel telefonic. Tânărul, ce a alertat Poliția, se află în acest moment, arestat la domiciliu.

Locuiește în Bosnia, împreună cu familia sa. Socrul său viteaz, pară și foc, turmentat de alcool, ia dat ginerelui său,  o lecție, spărgând ușa peste ei în casă, cum susțin victimile, a fost înarmat cu un pistol, a început și a lovit pe toți din casă, ținând cont că ginerele său, este arestat la domiciliu, el și-a făcut de cap. Dar, să nu uităm că și el sa eliberat de la Penitenciar, de câteva zile.

“Bebe, a intrat peste mine și peste băiat  în casă, și ne-a amenințat cu pistolul că ne  omoară. Io știu cum a dat el, mi-a dat și la picior, ma împins, ma îmbrâncit în casă, a intrat peste noi, mort de beat, mi-a spart poarta, mi-a rupt ușa, eram cu băiatul meu, și cei patru nepoței, și a intrat Bebe peste noi, mort de beat cu un pistol în mână, și ne-a amenințat că ne omoară pe toți, mi-a lovit băiatul la cap și la mână cu pistolul.”

Victima, mai susține că a avut nevoie de îngrijiri medicale, polițiștii nu au vrut, să-l transporte la Spital, folosindu-se de pretextul, “ești arestat la domiciliu “. Arăt faptul că, în ziua de azi, nu se mai ține cont de lege, se fac discriminări. În ce țară, ați mai pomeni voi, ca un arestat la domiciliu, să nu beneficieze de îngrijiri medicale?

“Bună seara! Arestat la domiciliu, infracțiunea de furt, fier vechi, el mă tot amenință, de când eram la pușcărie, facebook-uri, că-mi omoară copii, că mă omoară și pe mine, astăzi a intrat și peste mine, în casă fără nici un motiv, cu un pistol de metal, nu știu dacă era adevărat sau nu, mi-o dat cu pistolul în cap, mi-o luat fata în brațe, mi-o pus pistolul în tâmplă.” Mă numesc Baltă Constantin Paul

“Eu am fost plecată de acasă, am fost să scot niște bani, el ma urmărit pe mine, taicămio, o intrat peste bărbatu-mi-o, și peste copii mei aicea în casă, io dat la bărbatu-mi-o cu pistolul în cap, io pus la fata mea pistolul la cap, o luat-o de  mână, o ridicat-o în sus, și zice tu zdreanțo fi cuminte, a bătut pe soacră mea, a dat cu pumnul direct în ușă, mi-o spart ușă, a intrat în casă și a plecat “, mă numesc Buna Adina Gabriela.

Baltă Constantin Paul, tânărul ce este arestat la domiciliu, la această oră, face pază, datorită faptului că se teme, de ce ar putea fi mai rău. Tot, el susține, “Polițiștii au venit, după 45′, de la primirea apelului”. Victima mai precizează, “Polițiștii, mi-au spus să nu pun mâna pe nimica, și doar să sun la ei, am mai sunat pe 112, cerând o ambulanță, ținând cont că mă simt rău, mi-a dat cu patul de la pistol în cap. Unul dintre copii mei, după ce a văzut ce sa întîmplat, a făcut pe el de frică, iar mama mea, sa ales cu ochii vindeți, după ce a fost lovită cu piciorul și cu pumnul.

Mai arăt faptul că, a spart poarta de la curte, cât și ușa de la casă. După cele întâmplate, concubina sa, a venit după el, dar și ea sa ales cu o mamă de bătaie. Acest individ, a început să-mi trimită mesaje, după ce se va elibera, îmi va face felul. Concubina mea, zis fiica lui, are ordin de protecție”.

Ce ar trebui să se întâmple, mai exact în acest oraș, pentru a lua măsuri Poliția?

Material in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *