Bodyguard la clubul Keops, reținut de polițiști

În urma unui scandal de nedescris, numitul Hegheș Andrei Vasile, bodyguard la clubul Keops, a fost reținut de către polițiștii Petroșeneni. 

A bătut cu bestialitate, un tânăr de 24 de ani, din județul Gorj, tânăr care a fost operat de urgență, iar în urma intervenției chirurgicale, a rămas fără un rinichi. Incidentul, a avut loc în data de 01.06.2019. Incidentul, a pornit de la faptul că, bodyguard-ul în timp ce se afla în mașină, a fost scuipat de tânărul de 24 de ani, iar mașina, i-a fost lovită cu piciorul.

Bodyguard-ul se aruncă asupra tânărului și îl îmbrâncește. Scandalul din parcarea clubului, se mută în incinta acestuia. Prietenii tânărului, ai tăbărât pe bodyguard și l-au bătut cu bestialitate. După ce s-a dezmeticit, bodyguard-ul merge la mașină, și se întoarce cu un spray paralizant, pentru al folosi, asupra celor care l-au bătut.

Tânărul care, vroia să-și petreacă împreună cu prietenii “Petrecea Burlacilor”, în următoarea zi, avea nunta. În data la care, a avut loc scandalul, polițiștii de la Poliția Municipiului Pet roșani, însoțiți de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale, l-au reținut pentru 24 de ore, pe Hegheș Andrei Vasile. În data de 05.06.2019, agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru celelalte persoane, implicate în scandalul, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Este vorba de două persoane de 35 de ani, respectiv 29 de ani. Tot acest bodyguard, în urmă cu ceva timp, a ridicat în aer un băiețel de 8 ani, pe care la trântit de caldarîm. Băiețelul a reușit să fugă, dar durerea la îngenuncheat. A fost operat la Timișoara, dar a rămas fără splină.

Foto facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *