VIDEO-Blocul cu pricina, incet, incet, va deveni vedeta Vaii Jiului

  •  
  •  
  •  

Cum am tot scos la suprafata cenusa de sub unghiile locatarilor, in special aia care au reusit sa fure apa potabila și energie electrica, ba mai rau stau si in chirie si credem ca nici acolo nu aunt platitori.

Daca tot am spus ca sunt probleme in acel bloc, da, nu am mintit si chiar sunt si cum am aflat pe surse, cei din primarie cunosc aceasta situatie dar, odata cu sosirea ierni, nu se sinchiseste nimeni in teren sa ia vreo masura . “Locuiec in blocul 74 , se arunca de la etaj deseurile , primarul o facut ordine, nu stiu de ce a au venit sa faca curatenie, cred ca pentru ca vin alegerile.

Eu am vorbit cu primarul, a spus că a trimis oamenii sa faca curatenie , adevarul ca o facut dar degeaba , iar cei care fura energie electrica eu ii condamn la moarte, stiu ca se fura energie electrica si apa potabila cu kg “, a declarat pentru newsvj.ro domnul Descu Vasile locatar de buna credinta.

Domnul cu barul, zis carciuma din sat , ati tot promis ca ne aratati ca nu ati facut frauda si ca acei bani i-ati investit in bloc, surpriza am aflat ca tot din banii ce ii incasati lunar mai nou ati imbracat copiii unei famili din bloc. Daca cei de la politie nu v-au zis nimic si cei de la ITM dorm , Fiscul a uitat sa isi mai faca prezenta, ci atunci voi face cateva sesizari cu privire la carciuma ce o detineti , sa vedem duduia are contract de munca sau o tineti acolo ca are cateva CAR-uri scoase si va sustine financiar? Asta spune lumea din acel bloc!!!

Bai Vantu care bate vantu daca tu crezi ca ma actionezi pe mine in instanta si vei cere bani de la mine eu nu iti voi da ca esti un vant in calea vantului ori cum am probe ai inceput sa aduci acuzati la adresa mea .

“ Cand am curatat noii subsolul domnul cu carciuma prajea mici in fata blocului si ne sfida in ultimul hal eu leam dat la cei care mau ajutat sa fac curat in subsol mancare din bani mei iar ala cu carciuma nu a pus mana la nimic” a mai spus unul dintre locatari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *