Bloc M3: A spart ușa, locuiește într-o garsonieră fără acte.

Alertă: a spart o garsonieră, nu are acte pe ea, dar și-a făcut-o proprietate „privată„. A intrat abuziv într-o garsonieră de pe Strada. Dacia, bloc. M 3, scara 1. Etaj 4. Acea locuință nu aparține primăriei Petroșani, este o locuință privată.Nu are curent electric, apă potabilă, nu plătește impozit. Dar, locuința este zugrăvită, dotată cu „sobă„. Poliția și Primăria nu poate interveni ? La IPJ Hunedoara, se sparg locuințe și se intră abuziv, bilet de „japcă„.

Poliția Petroșani, habar nu are ce se întâmplă în cartierele mărginașe sau cunosc și nu vor să dea importanță. Unde este serviciul ăla (S R I) ? Adică, putem spune că se trăiește mai rău ca în junglă în acest cartier ?

O scurtă descriere: familia lui, are fiecare câte o casă, mașină și vând și în piață marfă „second hand” fără acte. Primăria Petroșani lea dat o locuință socială, pe Strada, Tudor Vladimirescu. Dar personajul a spart o garsonieră pe Strada, Dacia, a intrat aici abuziv. 

La capitolul bănci, vom discuta într-un alt material, dezvăluiri în exclusivitate. Veți afla, această familie a început să pună monopolul pe fiecare bucată de teren ce nu le aparține.

Discutăm despre o posibilă infracțiune, acea garsonieră dacă este liberă ! Ori este a băncii, ori proprietarul este plecat din țară. Oare cum trăiește în acel imobil, fără utilități. Cei de la Sanepid și alte instituții, au bateriile încărcate la GPS ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *