“BIRTA GABRIEL MI-A AGRESAT SOȚIA ÎN MAGAZIN”. – VIDEO

Cu privire la articolul anterior din data de 8 aprilie 2020. Un mare om cam certat cu legea a reușit să lovească și să îi sustragă telefonul din buzunar chiar soției mele. Individul face presiuni la adresa polițiștilor, “mai nou a început să îmi amenințe chiar și copiii”.

Se crede patron pe acel magazin pune interdicție oamenilor să intre în magazine după cum dorește, are o problemă de sănătate se vede de la distanță tușește întruna, bagă mâna între mezeluri. Individul nu lucrează acolo, nu are nici o legătură cu acel magazin. Polițiștii nu știu ce să facă, problema este că soția mea a fost bruscată și a vrut să îi sustragă telefonul din buzunar.

“Nu ai voie să intri în magazin și dacă intri trebuie să fii jecmănit”.  PUȘKAȘ MELINDA  – “În data de 08.04.2020 în jurul orelor 10 mam deplasat la magazinul LA BEBE situat în str Colonie pentru a-mi cumpăra diverse produse agroalimentare. Ajungând în magazin am introdus niște bani într-un tonomat să-mi iau o cafea.

În acest timp în care tonomatul procesa cafeaua am fost abordată de numitul GABRIEL BIRTA care este soțul vânzătoarei de la acel magazin. Acesta ma bruscat și a vrut sa ma lovească motivând ca eu filmez în acel magazin. A continuat să-mi aducă injurii la adresa mea și ma bruscat încercând să-mi bage mâna în buzunarul meu să-mi ia telefonul mobil sa mi-l verifice. Atunci mam smucit și am reușit sa ies din magazin plangang afara unde mai aflau trei oameni. Agresorul văzând ca afară se afla oameni a încetat sa ma bruscheze și asa am reușit sa fug acasă și să anunț soțul de cele întâmplate. Rog și cer organelor de politie sa ia masurile care cuvin pentru aceste fapte”!

  • VIDEO
Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *