Bătuți cu bâtele în cap sub privirea conducerii Minei Livezeni. Trei persoane călcate în picioare de șapte angajații./VIDEO

Radiografia unui film de acțiune sub ochii domnului director, unde se amuza pe durerea celor trei persoane. “Scapi sau mori“. Bâte și bocancii cărați în cârca și în capetele unor persoane ce au vrut să care doi, trei, saci de cărbune.

În incinta minei Livezeni se toarnă filme cu acte de violență – sub privirea conducerii, cei care realizează filmele trebuie să fie recompensați la salar ? Iar mineri care încarcă cărbune pentru conducerea minei trebuie lăsați în pace ? Posibil polițiștii de această dată să ancheteze cărbunii din acei saci. Poate va urma episodul trei !

“Cu bâtele în cap și cu bocancii în gură, radiografia minei Livezeni”. Ca de obicei, cu topoare în cap și cu bâte peste gură, asta se întâmplă în incinta minei Livezeni. Municipiul Petroșani are o culoare puțin cam …….. la capitolul bâte, topoare.

Cei ce sunt în măsură să ancheteze situația, îi vor ancheta tot pe cei care au primit bâte și bocancii în cap, filme realizate pe ecran găsești și în municipiul Petroșani.

În această dimineață trei persoane au fost la Mina Livezeni, unde spun persoanele că au luat un sac de cărbune. “Fără sacul de cărbune și bătuți cu bâtele în cap”, asta spun persoanele bătute. Moment în care persoanele erau bătute cu bâtele și bocancii în cap de șapte angajați, directorul Minei se uita la ei și râdea, mai completează victimele.

Persoanele bătute spun că totul sa întâmplat cu știrea conducerii Minei Livezeni, până la această oră nu am reușit să stăm de vorbă cu agresorii, pentru a ne oferi un punct de vedere pe marginea subiectului.

La Mina Livezeni episodul se repetă, în urmă cu ceva timp un băiat ce a fost prins în curtea Minei Livezeni a primit un topor în cap, spune persoana în cauză. 

  •  VIDEO

One thought on “Bătuți cu bâtele în cap sub privirea conducerii Minei Livezeni. Trei persoane călcate în picioare de șapte angajații./VIDEO

  • 22 martie 2021 la 23:42
    Permalink

    Sa fim serioși, ne batem joc de adevăr…cei ce care lucrează la EM Livezeni știu ca suntem călcați de aceiași “hoti” zilnic cu tupeu maxim ..iar politia nu face nimic chiar dacă ii legi de poarta ..nu e corect pentru morala dar ma bucur ca după ce inclusiv prefectul și primarul Petrosaniului a fost informat de situație cineva a făcut ceva…BRAVO. Știți cu e ca în fiecare dimineață sa nu știi unde a atacat Adina și pe cine a amenințat cu ranga …și acum i plângem de mila la hot…ei ne închid și vedeți ce sa întâmplat în week-end la Vulcan.. așteptați ca politia doarme și intr-o zi cei pe care iii plângeți vor întra peste voi în casa. Paza de la EM Livezeni ..Bravo v-as face cinste dacă as știi “cine sunteti”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *