Bătut pe domeniul public de paznicii de la Mina Livezeni. Bâte în cap și îngrijiri medicale, polițiștii sosesc într-un târziu./VIDEO

De această dată Mina Livezeni a devenit oglinda municipiului Petroșani. “Așa ziși paznicii ce nu au nici o calificare, bat oamenii cu bâtele și cu muchia de la topor“, spun …. Acei paznicii de la Mina Livezeni credem că cu ordin de la directorul minei, se întâmplă toate astea. 

Capul spart, ochi umflați, oglinda minei Livezeni. În cursul zilei de astăzi, un tânăr ce transporta cu căruța fân, a fost bătut pe domeniul public. Spune că a fost bătut de paznicii de la Mina Livezeni, incidentul a avut loc la poarta numărul 2. Polițiștii au sosiți la fața locului după câteva apeluri telefonice, “vin deranjați“. 

Cum de a îndrăznit victimă să sune Poliția ? Doar nu este taxi, persoana lovită sa deplasat la UPU Petroșani, pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au fost sesizați pentru faptul că acei paznicii au bâte și topoare asupra lor, totul pleacă de la conducerea minei Livezeni.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *