Bătut cu bestialitate la clubul Keops, a fost nevoit să amâne nunta. A rămas fără un rinichi

Tânărul de 27 de ani, din Gorj, pe numele său Adrian Minciună este din Rovinari. Hotărât să petreacă de “Petrecerea Burlacilor”, acesta a ales clubul Keops, din Petroșani.

A ajuns, însoțit de doi prieteni. După, bătaiaa cruntă, ce a încasat-o acesta a ajuns la spital, dar a rămas și fără un rinichi. “Cei trei, în dimineaţa zilei de 1 iunie au intrat în conflict cu un cetăţean din Petroşani, pe nume Hegheş Vasile Andrei. Şi-au aplicat lovituri reciproce. I s-a pus viaţa în pericol, pentru că a fost nevoie de extirparea unui rinichi”, a spus Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Este posibil ca încadrarea juridică, să fie schimbată în tentativă de omor. Tânărul, Adrian Minciună, a scris un mesaj pă contul său de facebook. “Dorim să anunţăm că, din motive de sănătate, am amânat nunta. O să revenim cu o nouă dată cât de curând! De asemenea, vă mulţumim pentru că sunteţi lângă noi şi ne sprijiniţi, dar vă rugam să ne acordaţi un timp de linişte, după care vă vom căuta noi”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *