Bălăcică Marius Augustin, astăzi trebuia să se prezinte la proces, împreună cu martorii propuși

În urmă cu aproximativ doi ani, numitul Bălăcică Marius Augustin, împreună cu intervenția lui, au creat un scandal monstru, au încercat să intre peste Bigo, în casă, fapt la care, acum se ascunde de judecători.

“Există un dosar, de distrugere cât și tulburarea liniștii publice. Pentru distrugere părțile s-au împăcat, dar pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, încă martorii, cât și părțile implicate, nu au putut fi aduse în fața judecătorilor. Susține o sursă de încredere.

Intervenția domnului Bălăcică, formată din oameni certați cu legea, personajul nostru, a avut conflicte de interese și cu mascații, unde a vrut să le arate cum se aplică. Domnul, conduce un taxiu, are o influență oarbă asupra colegilor.

Atât el, cât și intervenția lui, vor fi aduși cu mandat de aducere, în fața judecătorilor, cum se vede de bună voie, și nesilit de nimeni, nu vor să se prezinte, poate se vor alege și cu o amendă penală.

Nr. unic 6756/278/2017

Ttulburarea ordinii şi liniştii publice (art.371 NCP) 3 INFRACTIUNI DE TULBURAREA LINISTII PUBLICE, DISTRUGERE,

10.04.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 – Apel
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Faţă de lipsa martorilor, pentru a se reveni cu citarea acestora cu mandate de aducere, amânată cauza la data de 08.05.2019.
Document: Încheiere de şedinţă    10.04.2019

Intervenția taximetristului, este cunoscută de polițiștii Petroșeneni, că ar fi având un comportament tulburător, cum se vede și în această imagine, unde reiese faptul că a vrut să urce cu taxiul în Primărie, de parcă nu ar fi comis destule fapte, a apelat la planul B, aruncându-se cu mașina pe scările Poliției.

Omul, merge la intimidare, își dorește un bufet de dosărele, cum autoritățile nu există, provoacă nestingherit, noi deranjuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *