AUTOTURISM FURAT DIN MUNICIPIUL LUPENI ȘI ABANDONAT ÎN MUNICIPIUL PETROȘANI DUPĂ CE A FOST AVARIAT. CINE CREDEȚI CĂ AR FI FOST ACEL TERIBILIST

  •  
  •  
  •  

Astăzi, 6 februarie, în jurul orelor 9, o patrulă a Poliției locale a Municipiului Petroșani, a depistat pe strada 1 Decembrie 1918, un autoturism avariat. Din primele informații reiese faptul că autoturismul a fost furat, de pe raza Municipiului Lupeni.

Individul (indivizii), care au furat acest autoturism, au avut fantezia de al și avaria. La un moment dat, s-au gândit că ar fi mai bine, să-l abandoneze în Municipiul Petroșani, mai exact pe strada 1 Decembrie 1918. La Petroșani, s-a deplasat o echipă de criminaliști, de pe raza Municipiului Lupeni, împreună cu proprietarul autoturismului unde, s-a și constatat faptul că acest autoturism, a fost furat.

“În această dimineață, nu mi-am mai găsit autoturismul, fapt la care am fost nevoit să anunț Poliția, cu privire la faptul că mi s-a furat autoturismul. Mai arăt faptul că am depus plângere împotriva acestui teribilist sau teribiliști”, a declarat pentru NEWS VJ.ro, proprietarul autoturismului

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Noi avem un cerc de suspecți, a relatat o persoană de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *