AUR și partidul lui Dragnea, APP, și-au dat mâna.

S-a întâmplat la Constanța. La sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a 11 filiale locale ale AUR-Constanța.

Azi, 23 Noiembrie, 2021, la sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a Unsprezece filiale locale ale AUR-Constanța. Astfel, organizațiile AUR din municipiul Constanța, din orașele Techirghiol și Negru Vodă, și din comunele Albești, Corbu, Rasova,T opraisar, Ostrov, Cobadin, Agigea și Lumina au intrat în componența structurilor corespunzătoare ale Organizației APP Constanța.

Prin protocolul semnat, doamna Anișoara Afloroaei, fost președinte AUR, la nivelul județului Constanța, a devenit vicepreședinte al Organizației APP Constanța. În comitetul județean APP Constanța au mai primit funcții de conducere următorii membrii AUR: Coadă Sorin, Tiberius Simion și tânărul antreprenor Bogdan Matiș. Toți reprezentanții celor unsprezece organizații AUR, care au aderat la APP, au primit funcții de conducere în structurile teritoriale ale Alianței Pentru Patrie- Constanța. Membrii APP- Constanța le-au urat bun venit noilor lor colegi, înțelegând că unirea patrioților este o necesitate în aceste vremuri de dezbinare generală. Conducerea Filialei APP Constanța asigură forurile centrale ale APP că va acționa permanent pentru creșterea rândurilor patrioților constănțeni în vederea consolidarii structurilor teritoriale și pentru promovarea tinerilor, a femeilor, a tuturor membrilor valoroși în prima linie a luptei pentru salvarea Țării din haosul în care au adus-o politicienii trădători”, au transmis Alexandru Raj Tunaru (AUR) și Ilie Neacșu (APP).

Răzvan Dumitrescu i-a adresat lui Liviu Dragnea, în cadrul interviului de joi, și o întrebare cu referire la AUR. „Și AUR vorbește despre patriotism. Vă asemănați sau deosebiți ? Alergați pe același culoar cu AUR?”, a întrebat jurnalistul. „Patriotism nu înseamnă să țipi și să faci dezordine socială”, a spus Liviu Dragnea, adăugând: „Dincolo de a-ți iubi țara, patriotismul înseamnă să fii în stare să ajuți acea țară!”

Atât de mulți oameni vin către acest partid… Eu sincer am rămas surprins. E bine că se merge sub radar, nu îi afișăm foarte mult. Pe cei care ies deasupra radarului îi amenință, îi forțează să dea înapoi. Nu dau oamenii înapoi! Sunt oameni care vin din toate categoriile sociale”, a precizat Liviu Dragnea.

Citeste si aici: dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *