AUDIO-Alin Dascalu a reusit sa batjocoreasca o jurnalista din Valea Jiului

  •  
  •  
  •  

Da cum credeau unii ca poti face ce vrei , nu te ia nimeni la intrebari , asa si dansul din imagini, la un paharel (putin mai multe) a scapat din lesa si a aruncat cu injuraturi in stanga si in dreapta.

O doamna jurnalist din Valea Jiului a fost tinta acestui individ care si-a permis sa o injure in toate felurile, ba mai rau a si acuzat-o de anumite chestii . Eu nu vreau sa-i dau numele dar veti auzi in inregistarea care o pun la dispozitie.

Mai Dascalule, ce e cu tine, parca esti si tu reporter ? De fapt cred ca si tu ti-ai uitat diploma la poarta liceului. Eu, Andrei Campean, nu sunt usa de biserica dar nici ca tine carcotas, cauti numai scandal si apoi te dai ranit.

Eu personal voi scoate multe alte inregistari cu tine dar, sa intelegi, nu am ceva anume cu tine dar cand vad ca iti permiti sa injuri in asa hal o jurnalista m-a luat durerea de cap si m-am apucat sa fac putina ordine in camera cu maimute, unde mi-a sarit in ochi aceasta convorbire.

Ei, vine Craciunul, trebuia sa fac si eu curat cumva, cumva, de-abea a inceput curatenia, pana vine mosul schimb si mobila .

Doamna jurnalist, imi cer eu scuze de ce veti auzi dar mi-a susotit aseara o pasarica sa fac putina ordine si nu am avut incotro. Voi reveni cu noi subiecte.
Foto facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *