Au datbiri cu fugiții – frica de a fii prinși cu mâța-n sac

  •  
  •  
  •  

Pe scurt treaba stă cam așa. Acuma câteva luni, am refuzat să mai întrețin cu țigări și bani două persoane. Cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, Robert Wagner in capul lui, a avut hac de cojocul meu.

A trimis o întreagă armată pe capul meu, începând de la protecția copilului la cei de la ITM Hunedoara. Cazul cu cei de la protecția copilului s-a dovedit a fii de partea mea. Nu mi-am abuzat  copii și soția așa cum scria Wagner în articolele sale. Cei de la ITM m-au sancționat cu 20.000 de lei, așa că am contestat această amendă.Aici intrăm în miezul problemei.

Ajunși în faza de judecată.

Se pare că Stan și Bran, nu credeau că se va ajunge așa departe și că vor fii prinși cu minciuna. Dacă asta nu a fost de ajuns, aflați de la mine că dragostea e mare si a apărut și al 3-lea martor. Prietena domnului Dascălul. Nu se știe în ce circumstanțe dar și aceasta a apărut în acest film. Toți 3 au fost citați în acest dosar de judecătoria Petroșani, dar nici unul nu s-a prezentat până acum!

Mandate de aducere pentru cei 3

01.03.2019
Ora estimata: 8:30
Complet: C.IV. civil
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: DISPUNE Acordă un nou termen de judecată la data de 29.03.2019, pentru când părţile au termen în cunoştinţă, potrivit dispoziţiilor prevăzute de art. 229 al.1 din codul de procedură civilă. Se vor cita martorii lipsă cu avertisment de amendă şi cu mandat de aducere. Pronunţată în şedinţa publică  azi 1 martie 2019. 

Se pare că aceștia au fost sfătuiți să fugă de declarațiile pe care le-au făcut și din lipsă de probe, aceștia fac ce știu mai bine. Adică dau bir cu fugiții și sfidează legea. Voi revenii cu informații prețioase despre acest caz, unde se va dovedi ca minciuna are picioare scurte și chiar dacă șantajezi anumite persoane, legea nu ține cont de asta.

De menționat că cei 3 au declarat că sunt plecați din țară, dar vor fii obligați să dovedească acest lucru. Când nu ai ieșit din casă, e mai greu sa dovedești că ai fost ca  băieții în altă țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *