Astăzi, în emisiunea “Vorbește Lumea”, invitat a fost domnul Drăgan Virgil, care s-a confruntat cu domnul Ristea Adrian

  •  
  •  
  •  

Astăzi la emisiunea “Vorbește Lumea”, moderată de domnul Câmpean Andrei Câmpean, invitat în platou, a fost domnul Drăgan Virginel-Virgil.

Pe parcursul emisiunii, printr-o intervenție telefonică, a intervenit în discuție și domnul Ristea Adrian. Menționăm, am reușit să punem lucrurile cap la cap, să etalăm problemele, totodată am reușit să împăcăm părțile. Fiecare, și-a spus punctul lui de vedere, cu privire la acele contracte, de vânzare-cumpărare.

Domnul Drăgan Virgil, a afirmat: “Am venit să îmi caut dreptatea la dumneavoastră, și să spun adevărul ce mă doare. Am depus, o plângere la Parchet. Am și eu partea mea de vină. Am luat împrumuturi, dar le-am achitat.

Am luat bunuri, de la anumite persoane. Eu, am fost omul care plătea, dar am fost păcălit. Am greșit că, m-am încurcat cu el. Nu am nici o supărare cu fratele meu. Am, luat o plasmă, și am dat-o cadou, la o fată. Sunt cel puțin vreo 7 ani. Este adevărat, că la 2,3 zile, mai luam câte un telefon.

Din cauza lui Ristea, m-am certat cu fratele meu. Domnul Ristea Adrian, afirmă că i-a dat o sumă de bani, și anume 300 lei. Domnul Drăgan Virgil, spune că nu i-a dat această sumă de bani. Doamna Alexandra, fostă prietenă, cu domnul Drăgan Virgil, afirmă: “Cu acel cămătar cu Ristea. Odată ce dai lucruri și ei bani, după ce se achită, te numești cămătar.

Și Virgil, îl numește tot cămătar. Da, susțin că este cămătar. Am stat cu Virgil, o lună de zile. În luna Mai 2018. Nu m-ai stau, cu el, dar domnul Ristea, i-a spus, că dacă nu-și recuperează banii, se ocupă de familia lui. De aceea, am plecat. Virgil mi-a arătat mesajele. I-a dat în luna Mai, 600 lei”.

Domnul Drăgan Virgil, a afirmat despre domnul Ristea Adrian, că a fost condamnat cu suspendare. Aceasta a recunoscut, spunând că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Referitor la chefurile, l-a care, Drăgan Virgil, a fost invitat de Ristea Adrian, domnul Ristea Adrian afirmă: “Domnul Virgil, nu plătea, eu suportam cheltuiala pentru chefuri. Se ocupa cu video chat-ul. A dat cameră, la majoritatea fetelor, printre care și la mătușa mea.

A început să se mas….ze. Am rămas șocat. Nu a fost naiv, și că nu s-a folosit în totalitate de lucruri, nu știu dar am aflat anumite lucruri. Eu m-am oprit, nu i-am mai dat lucruri. Un telefon I love you XS Soul, prietena mea, a dat 16 mil. La cumpărat și el îl vroia, să îl dea cadou. Ne știm, din copilărie, până am plecat în armată. De atunci, am terminat-o.

Cei doi la sfârșitul emisiunii au ajuns, la o înțelegere, și anume, că până anul viitor în luna Mai, domnul Ristea, să îl aștepte cu returnarea datoriei. Domnul Ristea Adrian, a spus, că contractele nu sunt false, și le va legaiza la Notariat, urmând ca tot el să suporte taxele notariale, iar banii să îi fie virați în cont.

Pe parcursul emisiunii, a intervenit și doamna Luncan Daniela, din Merișor, care a fost în platou, în legătură cu problema, pe care o întâmpina cu APIA. “Bună ziua! M-au mințit, timp de 9 luni, m-au tot dus cu preșul. Cu ajutorul dumneavoastră, am primit banii de la APIA. Sfătuiesc pe toată lumea, să apeleze la presă, presa nu cere nimic și ajută, pe toată lumea, dacă au probleme cu autoritățile. Să apeleze, cu încredere. Vă mulțumesc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *