Morariu Bogdan, are o problemă personală cu Jandarmeria, în urmă cu câteva zile a fost bătut de patronul lui / VIDEO

Acest material este interzis persoanelor sub 18 ani, din acest material veți putea vede, protagonistul acestui material sa lansat pe rețelele de socializare făcând afirmații la adresa Jandarmeriei. Individul sfidează autoritățile iar voi ăștia din instituțiile publice nu puteți să îi spuneți absolut nimic.

Cum este posibil ca acest individ să sfideze Jandarmeria în ultimul hal, după câteva pahare înjură pe rețelele de socializare începând de la jandarmerie până la foști lui prieten, este strigător cerului autorități incompetente. Un individ inconștient umilește Jandarmeria și Poliția Română nu respectă autoritățile consumă alcool apoi înjura tot ce îi trece pe la gură.

Răspunde la numele Morariu Bogdan, în urmă cu câteva zile a primit câțiva pumni în ochi de la șeful lui din piață, înjură ca o nesimțită pe rețelele de socializare, își provoacă prietenii la scandal, înjură femeile în vârstă le confundă cu…

Lucrează în piață fără acte, pe șeful lui Îl cheamă Ciprian Dragan,  îl plătește cu ziua 30 lei. Inspectorii ITM asta nu mai vede, odată cu virusul au intrat în concediu. Asta se întâmplă pe la noi să nu mai spuneți că avem autorități care ne protejează. Cum este posibil individul să scoată asemenea vorbe din gură să sfideze limba română în asemenea hal.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *