Are 66 de ani și nu are apă potabilă. Ar avea nevoie de o pereche de ochelari și papuci / VIDEO

Un caz extraordinar de grav! O femeie în vârstă de 66 de ani nu are apă potabilă. Are nevoie de o pereche de ochelari, papuci și cârje, locuiește singură. De azi în colo va primi un meniu în fiecare zi, cei care doresc să ajute această doamnă o pot face.

“Astăzi am contactat o pe doamna Florentina Marinela, este vecină cu doamna în vârstă. A explicat că o mai ajută pe bătrânică îi mai dă și de mâncare îi face și cumpărături, are o pensie de mizerie nu se poate descurca.” Un scurt citat, mai jos veți putea găsi o declarație cutremurătoare.

Asociația Parco Cavalli. Se implică în viața oamenilor de rând și ajută oamenii care sunt la nevoi, împreună cu asociația menționată mai sus vom menționa toate cazurile de genul și le vom aduce în atenția opiniei publice.

Potrivit Asociația Parco Cavalli. Aproapele este oglinda in care se reflecta iubirea ta spre Dumnezeu. Campania ” Arată că iti pasa”, inițiată de Asociația Parco Cavalli! SA O AJUTAM PE DOAMNA MARIA, o batrana care are o pensie de 140 de lei, este singura, nu are nici un sprijin si orice ajutor din partea voastră este binevenit.Dansa locuiește în Vulcan, strada Mihai Eminescu , bloc 2, apartament 51, număr de telefon 0739120472.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *