Anutoiu, “la Livezeni este unu ce vinde ouă și sunt clocite, are un depozit”/ VIDEO

Din ancheta noastră jurnalistică am constatat că numitul Anunțoiu. Are o problemă cu oamenii de afaceri. Acest domn ce este cunoscut de ………, “cămătar și bișnițar”. Acum vrea să bage lumea în faliment. Există un material video filmat cu camera ascunsă. Domnul Anutoiu are un depozit închiriat la Livezeni, printre afacerile lui, mai are una importantă, comercializează țigări de contrabandă.

“Vezi că vin într-o seară și te iau…… vinde unu oua și le ține …….. de clocesc acolo”, a menționat Anuțoiu. Acest om a dat în primire mai multe persoane, cum puteți observa ia dat în primire și pe acești afaceriști. Dacă se ocupă cu asemenea lucruri, cum pot unii polițiști să îl țină în spate ? Reprezentanții ITM și alte instituții, nu îl vor căuta pentru că deține bani și influența.

Știe toată lumea faptul că el comercializează țigări de contrabandă, dar cum are bani și sporește, nu plătește nimic. “La Livezeni există o persoană ce comercializează ouă, acele ouă sunt clocite mai bine spus expirate, dacă aduci controale la ăla, va muri de foame,” susține omul ce are o problemă cu oamenii de afaceri.

  •  video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *