Aninoasa / vinde lemne pe datorie s-au cu chitanțierul în față?

Odată cu iarna vă bate la ușă și oamenii care vând lemne, cum majoritatea nu stau bine cu facturile și chitanțele cumpărați lemn. Încercăm să depistăm persoanele care se ocupă cu bișniță, de această dată începem cu Aninoasa și vom termina cu ultima pădure. Poliția Economică să iasă la rampă, și să vadă câte transport sa fac zilnic și pe ce bază se fac. 

Există o persoană despre care se vorbește că exploatează lemn, dar nu deține firma și în schimb ia lemne de la mai multe persoane și apoi le vinde. Acesta trage lemn din pădure cu un TAF și mai are încă două tractoare în zona Gambrinus din Petroșani.

Pentru înțelesul cetățenilor, omul nu are firmă autorizată pentru exploarea lemnului dar în schimb vinde lemn din pădure. Pentru autorități este mult mai simplu să verifice pe OLX anunțurile lui. O persoană din zonă a sesizat în această dupăamiază Poliția, care sa și deplasat la fața locului și au constatat că omul era la muncă. Poliția a fost însoțită de un echipaj al Jandarmeriei. Informația arată că totul se întâmplă cu știrea pădurarului care se ocupă de această zonă. Aceste evenimente au loc în localitatea Aninoasa, pe vale.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *