Aninoasa, un oraș așa de mic cu un Primar PSD

Cum ați reușit și voi să vedeți, ce au realizat (….), în ultimii ani. Ca și în Aninoasa domnul Primar a promis, din urmă cu câteva luni că va asfalta (….) 

Ca de fiecare dată la început de campanie, aveți ocazia să vedeți schimbări pe moment, iar după ce se aleg, din nou cu ce te alegi, iar lucrurile o i-au razna din nou. Primarul orașului Aninoasa a reușit să promită foarte multe, ba mai rău a dat cu pietre în adversarii săi, iar acum cred că a venit momentul să spună adevărul.

Să începem cu începutul nu a dorit să vină în emisiune, pentru că ie frică de întrebări, nu a dorit și nu dorește să răspundă la telefon, purul adevăr îl doare. Nu ar trebui să știți prea mult, doar un singur lucru, primarii ce sunt în Valea Jiului se feresc de adevăr, au luat un obicei să îmi arunca numărul la block, apoi să iasă în presă și să spună povești.

Păi dacă acum orașul Aninoasa va beneficia de iluminat public, nu este lumină în urmă cu câteva luni de zile a spus asta. Cum ați putut vedea PSD-ul s-a se dezbinat de ALDE. În curând veți afla ce se întâmplă, și la Prefectură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *