Aninoasa / SC FLOR-DUR CONSTRUCT IINVEST SRL. Repară pagubele făcute de natură, li se fură din materialele de construcții./ VIDEO

Mai multe case de colonie au intrat în reabilitare, o firmă care a licitat și a și câștigat licitația, a întâmpinat probleme din cauza vremii, în jur de trei persoane au fost afectate. S-au ales cu inundații, pe acoperiș au existat resturi de fier și acel fier a străpuns nailonul ce a proteja acoperișul.

Constructorul repară pagubele în proporție de sută la sută,( 100%) pagubele au fost create din cauza fiarelor lăsate pe acoperiș. Constructorul a garantat celor trei familii că paguba va fi suportată de firma care o administrează.

Am aflat și noi de la mai multe persoane că se fură lemne. Constructorul a confirmat că întâmpină probleme cu hoții. Potrivit unor surse, mai multe persoane fură seară de seară și Poliția nu reușește să facă lumină, de fiecare dată Poliția când vine să vadă despre ce este vorba hoții fug de parcă ar fi primit un telefon.

În orașul Aninoasa totul se fură și nimeni nu este tras la răspundere, totul este posibil când mafia este lăsată în pace. Până la această oră nu am văzut picior de polițist în acea zonă, dar să țineți cont că din banul nostru încasează salarii. În orașul Aninoasa nu este cunoscută frica de autorități!

Ținem să credem că o parte din polițiști cunosc ce se întâmplă în acea zonă, dar ținem să credem că anumiți polițiști sunt în spatele hoților. Patronul firmei are și firma de pază dar Poliția nu vine prin zonă să vadă despre ce este vorba, administratorul mai spune că a depus plângere împotriva celor care a furat materialele de construcții.

Încă și la această oră Polițiștii nu vor să își facă datoria, s-au mai bine spus o parte din polițiști. Mai multe locuințe din acea zonă au fost scoase la licitație pentru renovare, dar hoții au grijă să nu le scapi pe nimic de sub ochi. Suntem curioși dacă se vor deranja domnii polițiști să facă patrule noaptea, trebuie să țină cont că sunt plătiți din banul nostru. Ancheta noastră jurnalistică va scoate la iveală și cine fură materiale de construcții. Vom reveni cu noi informații, dar până atunci urmăriți materialul video.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *