Aninoasa / exploatare de lemn și vinde fără a deține firma.

Totul se întâmplă în Aninoasa și cu ajutorul pădurarului, individul are drept de exploatare dar nu are drept și de comercializare. Totul se întâmplă cu știrea pădurarului, cu privire la aviz nu ar fi o problemă, dar vorbim de evaziune fiscală la momentul când începe să vândă lemn.

Astăzi a avut loc o acțiune neașteptată, Garda de Mediu și Apele Române au fost pe teren. Primarul orașului Aninoasa când a auzit de ce se întâmplă în pădure și-a închis telefonul, noi am dorit să îi solicităm un punct de vedere cu privire la domnul vânzător ambulant. Din aceste fotografii reiese următoarele: – “mândru el pădurar ajută omul să își facă bani din pădure”. Ținând cont că a fost prins de câteva ori de Jandarmeria Română și Poliție.

Asta ne face pe noi să spunem că domnul primar permite comercializarea lemnului fără a deține o firmă, asta în limba românească se numește evaziune fiscală. Posibil și cei din Primarie să mănânce pe spatele muncitorului! A dispărut de pe harta, Garda Forestieră și Poliția Economică. “Dar și Păduraru ar trebui să raporteze la Ocolul Silvic că face blat cu nenea”. Asta reiese din avizele făcute și banii încasați la negru.

Până la această oră noi avem suspiciunea că cei din Primărie cunosc situația și nu vor să deranjeze. Vom reveni cu noi informații pe parcursul anchetei, pare ancheta să fie din ce în ce mai interesantă!!

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *