Aninoasa / evaziune fiscală și defrișare. Se întâmplă cu știrea autorităților.

Am demarat o anchetă jurnalistică, cu privire la evaziunea fiscală și defrișările de pădurii. Asta se întâmplă în județul Hunedoara mai exact în Valea Jiului, Aninoasa. Începând cu Poliția Economică și Garda Forestieră, toți au vina. La ANAF este beznă totală. Din informațiile noastre, Jandarmeria montană uită să raportez ce găsește în teren. Pădurarul parcă ar fi complice, să fie o minune?

Jandarmeria Montană a fost sesizată de câteva ori cu privire la ce se întâmplă în pădurea din Aninoasa, dar jandarmii nu își cam fac datoria, potrivit unor surse. În urmă cu ceva timp, ce a făcut Păduraru? A făcut 5 avize pe 5 adrese diferite, unui om ce face evaziune fiscală. “Tu persoană fizică, nu ai voie să comercializezi lemnul”. Sunt și câte 3 avize pe zi, totul a avut loc după ora 18:00. La această oră individul nu mai are autorizație de exploatare, autorizația a fost valabilă șase luni.

La această oră există o anchetă în desfășurare, dânsul este suspectul unei evaziuni fiscale. Utilajele ce le vedeți în fotografii le are și pe OLX și anunțurii că vinde lemne. Dar, la noi în județul Hunedoara totul se întâmplă pentru că nu avem oameni care să facă anchete. Vom reveni cu noi informații și înregistrări de la fața locului, ce spunea pădurarul într-o discuție telefonică? Vom reveni cu noi informații.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *